Menu Bistro Den Ast
Voorgerecht
Carpaccio di manzo
of
Ambachtelijke garnaalkroketten
Hoofdgerecht
Bouillabaisse met kabeljauw en mosseltjes
of
Steak Belgisch Wit-BIauw
Dessert
Dame Blanche
of
Chocomousse
Menukaart
Sharing is caring
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Dessert
Zoete tussendoortjes
Sharing is caring
Sharing is caring
- Nobashi
- Visreepjes
- Tapasplank 2 – 4 pers.
Fijne vleeswaren│rustieke kaas│olijven│grissini - Pata Negra
Grissini
Voorgerechten
Voorgerechten
- Soep van de dag
- Carpaccio di manzo – als hoofdgerecht
Rucola│Parmagiano│pijnboompitjes - Ambachtelijke kaaskroketten – ook als hoofdgerecht
- Ambachtelijke garnaalkroketten – ook als hoofdgerecht
- Duo van ambachtelijke kaas- garnaalkroketten
- Tartaar tonijn
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Salades
- Salade nicoise
Olijven│tonijn│boontjes│dressing - Salade Caesar
Kip│parmigiano│ansjovis│dressing
Pasta
- Spaghetti Bolognaise
Huisgemaakte bolognaisesaus│parmigiano
Uit de weide
- Steak Belgisch wit-blauw met saus naar keuze
Béarnaisesaus│peperroomsaus│champignonsaus│kruidenboter - Cote a l’os (per 2 personen)
- Varkenswangetjes
- Bouchées a la Reine
- Steak Tartaar
Bij een hoofdgerecht uit de weide kan u kiezen uit
Frietjes│Kroketjes
Veggie
- Focaccia
Aubergine crème│Burrata
Uit de Noordzee
- Tartaar tonijn
Venkel│prei - Kabeljauw Bouillabaisse & mosseltjes
- Tomaat garnaal
Voor de kientjes
- Spaghetti Bolognaise
Huisgemaakte bolognaisesaus│parmigiano - 1 Kaaskroketje met frietjes
- 1 Garnaalkroketje met frietjes
Dessert
Dessert
- Chocomousse
- Dame blanche
- Coupe colonel
- Coupe aardbei
- Tiramisoesjes
Zoete tussendoortjes
Zoete tussendoortjes
Pannenkoeken & wafels
- Suiker en boter
- Slagroom
- Confituur
- Bolletje ijs
- Vers fruit en slagroom
- American pancakes
Vers fruit│stroop│slagroom
Frisse coupekes
- Dame Blanche
- Coupe Chocolade
- Coupe Advocaat
- Coupe Brésilienne
- Coupe aardbei
- Kinderijsje